Hjem » Bogreolen, Tankegangen » En vinder

En vinder

Jeg rider stadig på en bølge af godt humør og en lillebitte smule overskud fra 4 påskedage med børn og mand:-)

Men jeg balancerer helt forsigtigt nu, hvor jeg er på vej ind i maj, som byder på næsten fuldt bookede uger med babykurser plus en bonusuge som alenemor (med 4 børn, husk lige det).

Det skal helst ikke begynde at blæse op.

Jeg skulle meget nødigt bevæge mig ind i skærfyldt farvand.

For så er jeg ikke sikker på, at jeg holder mig oven vande!

Nå, pyt, hvis det skulle ske. Der kommer nok en helligdag og redder mig. Vil bare lige sige undskyld på forhånd, hvis jeg skulle komme til at dryppe på dit gulv.

Men lige nu er der ingen fare, og jeg har planer om at bevæge mig selv, mit overskud og mine unger ned på biblioteket og finde nogle gode bøger. (Ja, solen skinner, men her stinker af gylle herude på landet!) Vi skal nok have nogle flere sjove rimbøger OG nogle nye læse-let-bøger om Sif til Sif:-) Kunne også være, vi skulle kigge efter nogle af de bøger, som søde bloglæsere har foreslået: Sorte Sambo, Tre Bukke Bruse, Ali Baba, De tre små bjørne.

Som tak for bidrag og kommentarer har jeg trukket en vinder af pegebøger med Plet, og det er…

TANJA!

Så, Tanja, hvis du mailer mig din adresse, så skal jeg gerne gå forbi Posthuset, når jeg alligevel er i byen efter bøger:-)

Hov, forresten. Jeg skal også låne en bog til mig selv! I påsken læste jeg “Sandheder fra en løgner – krakelerede glansbilleder fra et voksenliv” af Julia Lahme. Ganske interessant og underholdende læsning om kvindeliv, så jeg tænker, at jeg også skal have læst “Hvor lagde jeg babyen?” af samme forfatter.

God weekend!

Tags:

Få nye blogindlæg via e-mail Videresend til en ven

En kommentar til En vinder

  1. hvor lagde jeg babyen, er ihverfald super sjov og go´ :-)